Catalog produse
Marci produse
Informatii

Termeni si conditii

                                                 TERMENI SI CONDITII

  

 

   1.TERMENI

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre Profi Euro Market, prin intermediul magazinului virtual www.casamarket.rocatre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul scris al ambelor parti.

Urmatorii termeni vor insemna:

-”Utilizator” este orice persoana fizica sau juridica ce acceseaza site-ul casamarket.ro indiferent de scop.

-”Cumparator” este orice persoana fizica sau juridica care emite o Comanda sau este in curs de a emite o Comanda.

-”Vanzator” este societatea comerciala Profi Euro Market SRL, avand sediul social in loc.Stefanesti, str.Aleea Salcamilor, nr.10, jud.Arges, numar inregistrare la Registrul Comertului: J03/889/2012, CIF RO30377488.

-”Bunuri si servicii” este orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

-”Comanda” eate un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparator care este de acord sa primeasca Bunurile si Serviciile si sa faca plata acestora.

-”Contract” este comanda confirmata de catre Vanzator.

 

   2.DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare(telefonic sau e-mail)prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente(in ordinea importantei):

-Comanda(impreuna cu mentiunile clare aupra datelor de livrare si facturare)si conditiile sale specifice.

-Specificatiile Cumparatorului(acolo unde este cazul).

-Termeni si Conditii.

Daca Vanzatorul confirma Comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii.Acceptarea Comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala(telefonica) sau electronica(e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia.Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui contract.

 

   3.VALABILITATE

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic.Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de producator.

 

   4.EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI

Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului.

Echipa noastra face eforturi permanente pentru a oferii informatii cat mai corecte si actualizate, dar nu se garanteaza insa ca aceste informatii sunt intotdeauna corecte, complete si actualizate.

Specificatiile tehnice, preturile, imaginile produselor comercializate pot fi modificate fara nici o notificare prealabila.De asemenea, nu garantam ca accesul si utilizarea acestui site este fara intreruperi sau erori si ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Imaginile produselor comercializate au caracter informativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard.

Toate promotiile prezentate prin intermediul acestui site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Comunicarea cu magazinul se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la rubrica ”contact”.Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite, fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru acestea.

 

   5.CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 

   6.DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA(DPI)

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice(pe internet sau media) nici una dintre informatiile primite de la Vanzator.

De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice, sunt marci inregistrate in proprietatea Profi Euro Market si nu pot fi preluate, copiate sau folosite fara acordul scris al proprietarului.

 

   7.CONFIDENTIALITATE-PUBLICITATE

Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului.Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentialitate din partea celui care le primeste.

 

   8.TERMENE-PENALITATI

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul are obligatia sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare.

 

   9.FACTURARE-PLATI

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in comanda.Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

 

   10.RISCURI SI RESPONSABILITATI

a.Livrare

Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat catre Cumparator.

b.Transport-ambalare

In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul va asigura livrarea Bunurilor si Serviciilor pe teritoriul Romaniei.

 

   11.ACCEPTARE

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda.In cazul in care Cumparatorul descopera ca produsele livrate nu sunt conforme cu specificatiile tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate produsele in termen maxim egal cu termenul de executie a Comenzii, fara a imputa Cumparatorului eventuale costuri legate de aceste operatiuni.

 

   12.MARFURI EXCEDENTARE

Orice marfuri livrate in exces fata de cantitatea prevazuta in Comanda pot fi refuzate de catre Cumparator in termen de 7 zile calendaristice de la livrare.

 

   13.GARANTII

Vanzatorul asigura Certificatul de Garantie emis de producator.

Pierderea Certificatului de garantie sau/si a facturii duce la pierderea garantiei. Stergerea seriei partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei. Nu eliberam duplicate pentru Certificatul de garantie.

 

   14.TRANSFERUL PROPRIETATII

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda(intelegand prin livrare- semnarea documentului de transport furnizat de curier).In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii contravalori acestora.Vanzatorul nu poate fi facut responsabil de continutul coletelor expediate decat daca exista un document incheiat de catre Cumparator si reprezentantul curierului care a efectuat livrarea.

 

   15.RESPECTAREA LEGILOR SI STANDARDELOR

Vanzatorul va respecta toate legile, reglementarile si ordonantele aplicabile la realizarile sale contractuale, inclusiv fara limitare la fabricarea, asamblarea, manipularea, transportul, depozitarea, ambalarea sau livrarea Bunurilor si Serviciilor si aplicabile la sanatate, securitate, mediu.

 

   16.RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau orice terta parte o poate suferi ca rezultat a indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor, dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

Promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil.

Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractorii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

 

   17.INCALCARE-TERMINARE

Daca Vanzatorul nu executa obligatiile sale, inclusiv in perioada de garantie, Cumparatorul va notifica Vanzatorul asupra acestei neindepliniri.Un plan de actiune va fi stabilit intre parti in termen de 3 zile de la notificare.

Cumparatorul poate sa anuleze o comanda prin e-mail, inainte ca aceasta sa fi fost livrata. In caz contrar comanda va face obiectul returnarii Bunurilor.

 

   18.FORTA MAJORA

Nici una din Parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului Partilor si care nu poate fi evitat.

 

   19.CONDITII DE VANZARE

Toate produsel comercializate de casamarket.ro sunt produse noi, in ambalajul original al producatorului.

Pretul produselor include TVA.

Pretul produselor include timbru verde.

Pretul produselor nu include taxa de transport.Tarifele de transport sunt specificate in pagina Livrare si plata.

Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil si pot fi retrase sau modificate fara nici o notificare prealabila daca in listele distribuitorilor oficiali apar schimbari sau erori de pret.

 

  20.CONDITII DE LIVRARE

Livrarea produselor comandate se face prin curierat(firme specializate de transport).

Produsele livrate sunt intotdeauna insotite de: factura, chitanta transportatorului, certificat de garantie.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea coletelor se fac in momentul livrarii sau se intocmeste un proces vebal de constatare, se refuza primirea si plata coletului.Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte sunt nule.

  
   21.CONDITII DE PLATA

Plata Bunurilor si Serviciilor achizitionate prin intermediul acestui site se face in momentul primirii acestora la domiciliu Cumparatorului-ramburs, sau cu O.P. sau cu cardul. 

  
   22. RETURNAREA PRODUSELOR

Produsele achizitionate prin intermediul site-ului pot fi returnate conform legilor in vigoare.

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris Vanzatorul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile de la primirea produselor.

Produsele se pot returna in termen de 10 zile cu conditia integritatii acestora. Nu vor fi acceptate decat produsele ce nu prezinta zgarieturi sau defecte fizice de orice natura, care sunt insotite de toate accesoriile, ambalajele si eventual sigilii intacte. Produsele returnate trebuie sa fie insotite de factura si Certificatul de garantie in original.

Returnarea produselor se face de catre Cumparator, pe cheltuiala acestuia, iar rambursarea contravaluarii produselor se va face in cel mult 30 de zile de la returnarea produsului si comunicarea contului IBAN al clientului.

Conform legilor in vigoare, renuntarea la Cumparare este aplicata doar persoanelor fizice.

 

   23.LEGEA APLICABILA-JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane.Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instante judecatoresti competente de la sediul Vanzatorului.

 

   24.PREVEDERI DIVERSE

Daca una sau mai multe prevederi ale prezentelor Termeni si conditii sunt in conflict cu oricare cerinta legala aplicabila, numitele prevederi nu vor fi aplicate si Partile se vor stradui impreuna sa convina asupra unor prevederi care sa respecte spiritul prevederilor initiale.

Partile din contract vor fi considerate contractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


Subsol
Website detinut de Profi Euro Market S.R.L., CIF: RO30377488, Reg.Com: J3/889/2012

casamarket.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.